Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Kylätalot käyttöön-opas

Tampereen ammattikorkeakoulun opiskelija Ilona Hussi on koonnut Kantrin toimeksiannosta oppaan kylätaloille ja muille yhteisön käytössä oleville rakennuksille.
Oppaaseen on koottu vinkkejä ja ohjeita siitä, miten kylä-talotoimintaa voisi kehittää.

Oppaaseessa on yksien kansien välissä paljon oleellista tietoa muun muassa siitä, mitä pitää ottaa huomioon, kun kylätaloja vuokraa ulko-puolisille, miten talousasioita hoitaa ja mitä turvallisuus-seikkoja tulee ottaa huomioon. Opas sisältää myös ohjeita kylätalon vuokraamista varten sekä mallin kylätalon vuokrasopimuksesta. Lisäksi oppaassa on vinkkejä kestävään kehitykseen ja ideoita siihen, kenelle taloa kannattaa markkinoida ja mitä toimintaa siellä voisi järjestää.

Oppaasta on tehty helppokäyttöinen ja helppolukuinen. Asiat on koottu oppaaseen pieninä kokonaisuuksina ja muistettavia ja huomioitavia asioita on koottu luetteloiksi. Tilaa muistiinpanoille on jätetty paljon.

Kylätalot käyttöön - opas
6.3.2012 versio

Muut julkaisut

Johanna Veijanen Pirkanmaan viiden Leader-ryhmän yhteinen tiedottaja

 

 Johanna Veijanen, tiedottajaJohanna Veijanen, tiedottajaVeijanen toimii Leader-Pirkanmaa -viestinnän kehittämishankkeessa 1.7.2018 - 31.12.2020, jota hallinnoi Kantri ry.  

Hankkeen päätoimijat ovat Pirkanmaan Leader-ryhmät: Aktiivinen Pohjois-Satakunta ry, Joutsenten reitti, Kantri ry, PoKo ry ja Pirkan Helmi ry.

Aiemmin Tampereen seudun ammattiopistossa media-alan opettajana työskennellyt Veijanen tuo monipuolista osaamista erityisesti visuaalisesta viestinnästä.
Hän on suorittanut mediatuottamisen ylemmän amk-tutkinnon ja hänellä on kokemusta kansallisesta sekä kansainvälisestä hanketyöstä.

Johanna Veijanen p.  040 525 8836, johanna.veijanen(at)kantriry.fi

 

 

Mikäli sinulla on hankeidea, olethan yhteydessä oman alueesi Leader-ryhmään!

 

Pirkanmaan kuntien Leader-ryhmät:

AKTIIVINEN POHJOIS-SATAKUNTA: Ikaalinen, Kihniö ja Parkano.

JOUTSENTEN REITTI: Hämeenkyrö, Punkalaidun ja Sastamala

KANTRI: Kangasala, Lempäälä, Nokia, Orivesi, Pirkkala, Tampere, Vesilahti ja Ylöjärvi.

PIRKAN HELMI: Akaa, Pälkäne, Urjala, Valkeakoski

POKO: Juupajoki, Mänttä-Vilppula, Ruovesi ja Virrat

 

Pirkanmaan Leader-ryhmien yhteisen viestintähankkeen rahoitus on Pirkanmaan ELY-keskuksesta (Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma)