Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään tiistaina 15.2.2022. 

 

Kokouksessa käsiteltävien sähköisesti jätettyjen hakemusten tulee olla valmiina 3.2.2022 ja paperihakemusten 28.1.2022.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Kreikka kutsuu älykkäitä kyliä - lähde mukaan opintoretkelle lokakuussa!

Lisätty 28.06.2021

Koronatilanteen muuttuessa valoisammaksi, voimme taas suunnata katseita ulkomaille ja suunnitella useaan kertaan siirrettyjä opintoretkiä. Kansainvälisessä Smart Villages Leader Network – hankkeessa kumppaneina on Leader-ryhmiä Skotlannista, Latviasta ja Kreikasta, sekä naapuriryhmämme Pirkan Helmi. Ensimmäinen opintoretki suuntautui Skotlantiin marraskuussa 2019 ja seuraavaksi lähdetään Kreikkaan!

 

Opintoretken ajankohta on 5.-8.10.2021 (ti-pe) ja kohteena Poroksen saari Kreikan eteläosissa. Teemana on matkailu: "Smart Actions for enriching tourism product and extending tourist season". Ohjelmassa on seminaaria, vierailukohteita ja tietysti verkostoitumista.

Retki on ensisijaisesti tarkoitettu kylä- ja yhdistystoimijoille, mutta myös muille älykkäistä kylistä ja paikallisesta kehittämisestä kiinnostuneille. Osallistumismäärä on kuitenkin rajoitettu. Hankkeessa on varattu rahaa opintoretkien kustannuksiin, mutta matkalle voi tulla enintään 150 euron osallistumismaksu - tämä tarkentuu, kun lähtijöiden määrä ja lopulliset kulut selviävät.

 

Huom! Opintoretkellä noudatetaan voimassa olevia Suomen ja Kreikan matkustusrajoituksia.

 

Lähde mukaan kuulemaan ja kokemaan, millaisia älykkäitä ratkaisuja matkailuun on löydettävissä!

Ota yhteyttä Heidiin: heidi.hallongren(at)kantriry.fi / 040 525 8836