Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

  

Seuraava johtokunnan kokous pidetään keskiviikkona 8.12.2021. 

 

Joulukuun kokouksessa käsiteltävien sähköisesti jätettyjen hakemusten tulee olla valmiina 29.11.2021 ja paperihakemusten 25.11.2021.

 

Tilaa Kantri ry:n uutiskirje

 
 

Kantrin johtokunnan puoltamat hankkeet 2021

 

16.2.2021

Eläintuhkaamo Pilvilinna Oy: Eläintuhkaamo Pilvilinna Oy

Eläintuhkaamo Pilvilinna Oy on lemmikkieläinten tuhkaukseen erikoistunut yritys joka on suunniteltu Oriveden teollisuusalueelle, valtatie 9:n ja kantatie 58:n välittömään läheisyyteen. Yritys alkaa tuottamaan tuhkauspalveluita oheistuotteineen täyden palvelun taktiikalla ihmisläheisesti. Panostamme hankinnoisamme ja jälleenmyytävissä tuotteissa lähialueen yrittäjiin ja kotimaisuuteen. Pyrimme saamaan alueen eläinlääkäreitä yhteistyökumppaneiksi ja tarjoamme palvelua myös kaikille yksityisasiakkaille. Paikkakunnalla ei ole vastaavaa toimintaa, ala on kasvussa ja yritys pyrkii työllistämään täyspäiväisesti 1-2 henkilöä pysyvästi tulevaisuudessa.

- 20 % julkinen tuki 12 200 euroa

 

Vili Koskinen Tmi: Vili Koskinen

Hankkeella on tarkoitus hakea uuden yrityksen omistamalle hallille saneeraustukea. Halli on tällä hetkellä täysin lämmittämätön ja sinne on tarkoitus rakentaa lämmintä tilaa: toimistotila, lämmin varasto, WC- ja pesutilat. Lisäksi hallille tulee vesi- ja viemärilinjojen veto. Saneerataan lisäksi: ikkunat ja ovet, räystäät ja rännit, salaojitus, valaistuksen lisääminen ja uusiminen ledeiksi.

- 20 % julkinen tuki 15 201 euroa

 

Länkivet Oy: Potilasturvallisuuden ja diagnostiikan kehittäminen

Eläinlääkintäpalvelujen kehittämiseen sekä potilasturvallisuuden parantamiseen liittyvä diagnostiikka- sekä leikkaussalilaitteiston hankinta.

- 20 % julkinen tuki 7 231 euroa

 

23.3.2021

Vuota Oy: Verkkosuutaripalvelun perustaminen

Vuota Oy kerää kumppanisuutareiden verkoston yhteen tarkoituksenaan helpottaa suutaripalveluiden käyttämistä ja kestävyyteen perustuvaa elämäntapaa ympäri Suomea. Vuota nostaa uudelleen valokeilaan käsityöläisyyden arvostuksen ja korjaamisen hyödyt uuden ostamisen ja vanhan poisheittämisen sijaan. Samalla Vuota pyrkii tuomaan lisää kunnon ammattitöitä kumppaniverkoston suutareille.

- julkinen tuki 20 000 euroa

 

Tampereen Motocross ry: Kaanaan motocross-rata

Tampereen Kaanaan motocross radalle uusi lähtöalue ja kiinteä ajanotto järjestelmä. Nämä parantavat merkittävästi harrastus- ja kilpailutoimintaa alueella.

- 50 % julkinen tuki 39 781 euroa

 

Lempäälän Kisa Yleisurheilu ry: Kuntalaisten Kuntoportaat

Hankkeen tavoitteena on toteuttaa kaikille Lempäälän kuntalaisille avoin, maksuton sekä ison käyttöasteen omaava matalankynnyksen lähiliikunta- ja treenipaikka.

- 50 % julkinen tuki 21 500 euroa

 

Kuru-Seura ry: Kurun Muisti

Kurun Muisti on internetin kautta toteutettava vapaasti ja maksuttomasti käytettävä digitaalinen kotiseutuarkisto, jonne tallennetaan entisen Kurun kunnan ja sen kylien historiaa ja kulttuuria kuvaavaa aineistoa, kuten valokuvia, ääni- ja videotallenteita ja niihin liittyviä tarinoita.

- 80 % julkinen tuki 45 054,40 euroa

 

SORIA Oy: SORIA Oy:n toiminnan kehittäminen Tottijärven alueella

Tottijärven alue Nokialla on vahvaa ja perinteistä kesämökkialuetta ja kasvavaa uusien omakotitalojen rakentamisen aluetta. Kehittämishankkeen avulla tarkoituksena on parantaa paikallisen yrityksen (SORIA Oy:n) valmiutta palvella kattavammin alueen tarpeita.

- 20 % julkinen tuki 3 120 euroa

 

Oriveden Sotaveteraanit ry: Sotaveteraanien perinnemuseon rakentaminen

Oriveden Sotaveteraanit ry rakentaa puretun perinnekorsun tilalle hirsisen rakennuksen, jossa säilytetään veteraanien kokoamaa esineistöä. Museo sijaitsee kotiseutumuseon yhteydessä ja koulukeskuksen vieressä. Museota voidaan joustavasti käyttää perinteen vaalimiseen ja tiedon siirtämiseen nuoremmille sukupolville.

- 50 % julkinen tuki 13 853 euroa

 

22.4.2021

Sankilan Kartano Oy: Sankilan Kartano alkuinvestoinnit

Sankilan kartanon kunnostaminen toimintakuntoon asiakkaita varten matkailu- ja virkistyskohteeksi. Suunnitellaan avattavaksi kesäkuussa 2021.

- 20 % julkinen tuki 17 600 euroa

 

Västilän Voima ry: Voimantalon wc-tilojen saneeraus ja sisäilman jäähdytys

Västilän Voimantalon yleisö- ja juhlakäytön parantaminen kunnostamalla talon nykyiset sisävessat ajanmukaisiksi. Samalla wc-tiloihin saneerataan yksi esteetön invawc-tila ja lisätään sisäsaunan ja pesuhuoneen yhteyteen yksi vain saunatilaa palveleva wc-tila. Samaan hankkeeseen sisällytetään myös sekä salin että laitoskeittiön sisälämpötilaa alentavat jäähdyttävät ilmalämpöpumput (2 ulkoyksikköä, 3 sisäyksikköä). Hankkeesta hyötyvä kohderyhmä on kylä- ja juhlatalo Voimantalon käyttäjät perhejuhlissa, julkisissa tapahtumissa, (esim. kyläkumppanuuskokoukset tai kansalaisopiston kurssit), urheiluseuran itse järjestämät liikuntajuhlat, iltamat ja kokoukset. Tavoitteena on hygieniset, esteettömät wc-tilat sekä isojen yleisötapahtumien tai juhlien yhteydessä nykyistä miellyttävämpi sisäilman lämpötila niin juhlasalissa kuin pitokeittiössä.

- 50 % julkinen tuki 27 946,52 euroa

 

Kuhmalahden VPK ry: Kuhmalahden VPK:n Toimintatilan maalämpö

Kuhmalahden VPK:n tavoitteena on kestävän kehityksen ja ilmastonmuutoksen torjunnan mukainen energiansäästö muuttamalla toimitatilan suora sähkölämmitys maalämpöä hyödyntäväksi.

- 50 % julkinen tuki 29 250 euroa

 

Mannin Asukasyhdistys ry: Mannin kylätalon saneeraushanke

Kylätalon peruskorjaus, katto, ikkunat, ulkovuori, sisäänkäynti, terassi.

- 50 % julkinen tuki 26 817,50 euroa

 

Kaitalankulman yksityistiekunta: Kaitalankulma – liikkumisen kehityshanke

Tavoitteena on parantaa alueen liikkumisturvallisuutta lisäämällä ja modernisoimalla alueen valaistusta. Erityisen tärkeää tämä on lasten ja iäkkäämpien kohdalla.

- 50 % julkinen tuki 19 000 euroa

 

Maatalousyhtymä Konsala Marko ja Sami: Ruokinta-automaatit

Yritys hankkii 15 kappaletta heinäautomaatteja hevosten karsinoihin asennettuna. Tällä on positiivinen vaikutus hevosten terveyteen ja samalla se vähentää yrittäjän työkuormaa ja työpäivän pituutta.

- 20 % julkinen tuki 3 700 euroa

 

Kantri ry: Nuoret töihin 2

Teemahanke nuorten työllistämiseksi Kantrin toimialueella. Jatkoa v. 2017 Nuoret töihin -teemahankkeelle.

- 80 % julkinen tuki 80 000 euroa

 

10.6.2021

Kantri ry: Pienet ympäristöinvestoinnit -teemahanke

Kantrin Pienet ympäristöinvestoinnit - teemahanke täydentää kylien kehittämistyötä Tampereen seutukunnassa ja jatkaa 2017 toteutetun teemahankkeen työtä. Hanke helpottaa yhteisöjen mahdollisuuksia hyödyntää Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelman Leader-toimintalinjaa ja edistää Kantrin strategian toteuttamista. Hankkeen toimialuetta on Kantrin Leader-toiminta-alue eli Leader-rahoitukseen kuuluvat maaseutualueet.

Kohderyhmänä ovat kaikki kylissä toimivat yhteisöt, siis kyläyhdistysten lisäksi toimenpiteen toteuttajina voivat olla mm. urheilu-, martta- ja nuorisoseurat tai osakaskunnat. Hankkeen tavoitteina on 20 kpl toimenpidettä.

Kantri pyrkii tavoitteisiin toteuttamalla oman teemahankkeen ja näin auttamaan alueensa yhdistyksiä. Kantri hakee rahoituksen, valitsee rahoitettavat toimenpiteet avoimen haun kautta, tekee sopimukset toteuttajien kanssa, asioi ELY:n kanssa, neuvoo toimijoita, kokoaa raportit ja maksatukset ja siirtää tuet toimenpiteiden toteuttajille. Hankkeiden toteuttajat saavat keskittyä varsinaiseen tekemiseen eli yhteisölliseen ympäristöinvestointiin.

- 50 % julkinen tuki 100 000 euroa

 

Viihde- ja ohjelmapalvelu Lapin Lumo Oy: Löydä pala Lappia Lempäälästä

Lapin Lumo Oy on toiminut matkailun parissa Inarin Lapissa jo 19-vuotta. Hyödynnämme hankkimaamme ammattitaitoa (Charter Joulupukki, erilaiset musiikkiesitykset, luontoretket jne.) ja rakennamme Lempäälään uuden toimipisteen teemalla "löydä pala Lappia Lempäälästä". Tarjoamme alueen yrityksille ja yksityisille (tulevaisuudessa mahdollisesti Chartereille) mahdollisuuden osallistua Lappi/luonto-aiheisiin ohjelmiimme, tai suunnitella kanssamme omia tapahtumia, pikkujouluja, syntymäpäiviä, polttaereita jne. Ohjelmat suunnittelee pääasiassa allekirjoittanut Lapin Lumo Oy:n toimitusjohtaja, luonto- ja eräopas KM Hannu Huumonen. Vuokraamme hanketta varten Lempäälästä Latikkaojantien päästä n.3ha suuruisen maa-alueen ja rakennamme alueelle Lappilaisen ohjelmakodan, kultavaltauksen, Joulupukin mökin ja ohjelmalavan. Luontomatkailun suosio on nousussa ja meillä on vankka kokemus Inarin Lapista erilaisista luontoon perustuvista ohjelmapalveluista. Järjestämällä ohjelmat Lempäälässä Lapin sijaan säästämme myös luonnonvaroja, matkustaminen vähenee ja samalla voimme tarjota palveluja suuremmille asiakasryhmille ja vaikka erityisryhmille. Lapin Lumo tarjoaa luontoelämyksiä Lempäälässä.

- 20 % julkinen tuki 4 046 euroa

 

Hankkion Metallityö Oy: Kuitulaser – leikkauskone

Hankkion Metallityö Oy on alihankintana teräslevyjen poltto- ja plasmaleikkausta suorittava metallialan yritys Kangasalta. Palvelemme yritysasiakkaita ympäri Suomea. Nykyisen toimitusjohtajan isä perusti yrityksen vuonna 1971 ja vuonna 1990 valmistui oma teollisuuskiinteistö Kangasalle, Lentolan teollisuusalueelle. Yritys työllistää omistaja-toimitusjohtajan lisäksi 4 työntekijää. Hankkion Metallityön toimialana on alusta alkaen ollut teräslevyleikkeiden valmistaminen yritysasiakkaiden piirustusten mukaan. Päivittääksemme leikkaustoiminnan vastaamaan nykyaikaa olemme päättäneet hankkia 4kW kuitulaserleikkauskoneen nykyisten poltto- ja plasmaleikkauskoneiden lisäksi. Sillä päästään leikkaamaan ohuita levyvahvuuksia alk. 0,5mm. Vanhoilla koneilla ei näin ohkaisia voi leikata. Laserleikkauskone tukee nykyistä toimintaa ja varmistaa yrityksen toiminnan jatkumisen muuttuvassa toimintaympäristössä. Kuitulaser mahdollistaa tarkemman, paremman ja nopeamman leikkauslaadun ohuissa leikkeissä, joita asiakkaamme tarvitsevat. Se tuottaa säästöjä, sillä jatkokäsittelytarve vähenee. Haemme Leader-rahoitusta kuitulaserleikkauskoneen hankintaa ja sille tehtävää perustusta varten.

- 20 % julkinen tuki 32 400 euroa

 

Tonin Taksi & Bussi Oy: Kuivajääpesu

Rupeamme tuottamaan kuivajääpuhalluspalveluita. Kuivajääpuhalluksessa puhalletaan kuivajääpellettejä paineilman avulla puhdistettavalle pinnalle. Kuivajäärakeiden osuessa kohteeseen ne sublimoituvat eli kaasuuntuvat ja haihtuvat ilmaan. Kuivajääpuhallus on täysin vedetön, kuiva ja kemikaaliton puhdistusmenetelmä. Kuivajääpuhdistus on myös ympäristöystävällinen. Puhdistettava tai poistettava pinta voi olla lähes mikä vaan ja puhdistusta voi tehdä missä vaan; ulkona tai sisällä, kesällä tai talvella. Kuivajääpuhallus palvelun käyttäjiä ovat julkinen- ja yksityinen sektori.

- 20 % julkinen tuki 7 420 euroa

 

Suomen Ratsastajainliitto ry: Tunne Poni
(alueiden välinen hanke)

Hankkeessa tehdään hevosia ja hevosharrastusta näkyväksi ja välitetään tietoa paikallisista harrastusmahdollisuuksista järjestämällä neljä lapsiperheille suunnattuja ponitapahtumia, tallien avoimia ovia ja alakoululuokkien tallivierailuja. Kehittämällä paikallistason yhteistyötä hevosalan toimijoiden, koulujen, kuntien ja nuorisotyötä tekevien yhdistysten kesken.

- 80 % julkinen tuki 12 979,36 euroa Kantrin osuus

 

17.8.2021

Soulbronze Oy: Nikkilän tila

Nikkilän tilan elvyttäminen monipuoliseen ihmisten hyvinvointia tukevaan toimintaan. Nikkilän tila on vanha, pitkän historian omaava maatalouskeskus Kangasalla Vesijärven rannalla. Tilan omisti sama suku yli 400 vuoden ajan vuodesta 1553 lähtien aina vuoteen 1964, jolloin Keskusosuusliike Hankkija osti sen ja perusti sinne koetilan kasvinjalostustoimintaansa varten. Kasvinjalostustoiminta tilalla loppui vuonna 1988. 1990 tilan osti Hankkija-Maatalous Oy, joka saneerasi Nikkilän tilan omaksi kurssikeskuksekseen 1990 -luvun alussa, jolloin useissa rakennuksissa tehtiin isoja peruskorjauksia. Rakennukset toimivat ruokailu- ja majoitus- sekä opetustiloina kurssilaisille. Kurssikeskustoiminta loppui 1990 -luvun lopussa, jonka jälkeen tila nukkui Ruususen unta yksityisenä kesäpaikkana hyvin satunnaisella käytöllä vuodesta 1998 vuoteen 2020 asti. Koko tämän ajan tilasta on kuitenkin pitänyt huolta tilan Pehtoori Kauko Reiman, jonka ansioista rakennukset ovat säilyneet hyvässä kunnossa. Hankkeen tavoitteena on saneerata vanha upea tilakokonaisuus majoitus- ja ruokapalveluita tarjoavaksi kurssikeskukseksi. Paikaksi missä ihmiset voivat hiljentyä luonnon äärellä ja saada monipuolista koulutusta henkiseen kasvuun, elämänhallintaan, itsensä kehittämiseen ja tutkimiseen sekä vuorovaikutustaitojen parantamiseen. Toteutuessaan hanke tuo lisää elämää ja monenlaista toimeliaisuutta Kangasalan maaseudulle ja luo 2-3 vakinaista työpaikkaa.

- 20 % julkinen tuki 63 300 euroa

 

Pirkanmaan Martat ry: Nyt tehdään hyvää – ilmastotekoja yhdessä hanke

(alueiden välinen hanke Leader Pohjois-Satakunnan kanssa)

Hanke tuo yhteistä tekemistä kylille, joka kannustaa ympäristöstä huolehtimiseen, kotitarveviljelyyn ja luonnontuotteiden hyödyntämiseen. Hankkeessa tarjotaan kohdepaikkakunnille ”ilmastopaketti”, johon kuuluu ilmastoystävällistä ruokaa ja hävikkiruokaa käsitteleviä teemoja, yhteisöllisen satolaatikoiden ja ikkunapuutarhojen perustamista sekä luonnonantimien käyttöön ohjaavia toimintoja. Kohderyhmät ovat maaseudun asukkaat, yhdistykset, koululaiset ja perheet. Kohderyhmät on valittu aiempien hankkeiden toiminnassa havaittujen tarpeiden perusteella. Lisäksi ollaan kiinnitetty huomiota siihen millaisia yhteistyöverkostoja olisi mahdollista kehittää ja luoda toiminta-alueelle. Hankkeella lisätään mukavalla yhdessä tekemisellä yhteisöllisyyttä ja edistetään kestävään elämäntapaan liittyviä teemoja. Hanke vahvistaa eri toimijoiden välistä yhteistyötä järjestöjen välillä sekä koulujen ja kolmannen sektorin välillä.

- 70 % julkinen tuki 15 302,70 euro

 

Jackpot Films Oy: Vuokrahuvilan rakennushanke

Hankkeen tarkoituksena on rakentaa tasokas ja viihtyisä vuokrahuvila ympärivuotiseen käyttöön Längelmäveden rannalle. Tavoitteena on laajentaa yrityksen liiketoimintaa kotimaisen ja kansainvälisen matkailupalvelun tarjoamiseen ja tarjota alueella laadukasta työ- ja lomamajoitusta. Vuokraustoimintaa suunnataan etenkin luovien alojen käyttöön olemassa olevan liiketoiminnan tukemiseksi.

- 20 % julkinen tuki 62 960 euroa

 

Tmi Sanna Paloheimo: Islanninhevosten ratsastuskenttä ja ovaalirata

Islanninhevosten ratsastuskenttä 20 x 40 metriä 800m2 ja ovaalirata 4x250 m, uudisrakentaminen.

- 20 % julkinen tuki 8 000 euroa

 

30.9.2021

Salibandy Club Classic ry: Kiusaaminen seis

Urheiluseuroissa tehdään kodeissa tapahtuvaa kasvatustyötä tukevaa lasten ja nuorten ohjaamista terveellisiin ja liikunnallisiin elämäntapoihin. Kiusaaminen ja eriarvoisuus on pesiytynyt yhteiskunnan rakenteisiin ja varsinkin työ- ja koulumaailmassa näitä lieveilmiöitä on yhä enenevissä määrin. Liikkumattomuus, yksinäisyys ja syrjäytyminen ovat myös seutukunnallamme olemassa olevia negatiivisia tekijöitä. Niiden ehkäiseminen tulevaisuudessa on tärkeää, jotta yksilöt voisivat paremmin. Samalla seurat voivat olla edelläkävijöitä opettamalla lapset ja nuoret hyväksymään paremmin muiden erilaisuuden, sekä puuttumaan kiusaamiseen heti. Tavoitteena on lisätä suvaitsevaisuutta kaikenlaista erilaisuutta kohtaan ja opastamalla sekä yksilöitä että ryhmiä kehittymään uudella ja tehokkaalla tavalla. Menetelmä pyrkii yhdistämään erilaisuudet ja luomaan suvaitsevaisuutta ihmisten välille. Hankkeella haluamme tuoda ihmisissä esiin empatiaa, siviilirohkeutta ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Dropin liike johtaa hanketta ja tuottaa materiaalit ja paikallisten hanketyöntekijöiden kouluttamisen muutoskouluttajiksi, jotka puolestaan jakavat tietoa ja kouluttavat seuraan sosiaalisia ankkureita ” muutosagentteja”. Hankkeen alussa kaikille osallistujille tehdään kyselytutkimus havainnoista kiusaamiseen, hyväksymiseen ja syrjäytymiseen sekä muihin lieveilmiöihin johtavista asioista seurassa, koulussa ja yhteisössä. Sama kyselytutkimus tehdään hankkeen lopussa, jolloin saadaan tietoa lähtötilanteesta, vaikutuksista ja hankkeen aikana tapahtuvasta muutoksesta. Hyödynsaajina ovat seurassa harrastajat ja perheet. Kaikki tämä hyvä valuu seuroista yhteisön hyödyksi, tervehdyttäen ajattelutapaa ja yhteiskuntaa. Välillisesti hyödynsaajina lisääntyvästä hyvinvoinnista on koko seutukunta, yritykset, kunnat, kuntien terveys- ja sosiaalipalvelut.

- 80 % julkinen tuki 67 763,20 euroa

 

GEMCO Oy: Kultasepänalan kiertotalousyrityksen aloitus investointi, koneet ja laitteet

Toukokuussa 2021 perustetun Gemco Oy kultasepänalan kiertotaloutta harjoittavan yrityksen toiminnan aloitus, perusinvestointi toiminnassa tarvittaviin koneisiin ja laitteisiin.

- 20 % julkinen tuki 6 652 euroa

 

Osuuskunta Uusruukki: Hallin ja puuverstaan rakentaminen

Osuuskunta Uusruukki on rakentamassa hallirakennusta, johon sijoitetaan lämmin puutyöverstas ja lopusta alasta tulee katettua lämmittämätöntä monikäyttötilaa. Toimenpide mahdollistaa uuden liiketoiminnan huonekalujen ja sisustusrakenteiden valmistajana. Puuverstasta voidaan vuokrata myös ulkopuolisten käyttöön. Hallin kylmäksi jäävää osaa osuuskunta vuokraa Vesilahdella toimiville yrityksille tarpeen mukaan.

- 17,21 % julkinen tuki 9 000 euroa

 

Pohjan Pesula ja Tekstiilihuoltopalvelut: Pesulapalveluiden parantaminen maaseudulla

Hankkeen avulla yritys tarjoaa pesula - ja tekstiilihuoltopalvelua , yrityksille, kunnille ja kaupungeille, julkisille laitoksille sekä kotitalouksille. Pesulapalveluun kuuluu kuljetuspalvelu 50 - 60 km säteellä asiakkaille. Yrityksellä on lisäksi ompelupalveluna , alihankintaompelu sekä pienimuotoinen korjausompelu . Vielä on lisänä muki-ja paitapaino, jollekka on tulossa verkkokauppa. Pieni kahvio on osana hanketta myös. Yrityksen toimitiloista vuokrataan tiloja myös muille yrityksille sitten kun ensin katsotaan oma tarve.

- 19,34 % julkinen tuki 30 785,67 euroa

 

Pirkanmaan Laatutyö Oy: Koskisauna

Koskikellujat saneeraa Lempäälän Kuokkalankosken rannalla sijaitsevaan rakennukseen kokous- ja saunatilat. Kohde sijaitsee Lempäälän Kuokkalan Museoraitilla, Villa Hakkarin ja museoraitin naapurissa. Hankkeella vahvistetaan alueen elinvoimaisuutta ja lisätään paikalla toimivien yritysten yhteistyömahdollisuuksia. Rakennus tulee jatkossa toimimaan nimellä Koskisauna ja kohde rakennetaan periaatteessa täysin uusiksi. Kohteeseen tulee kokous- ja saunatilat, jotka mahdollistavat max. 20 hengen tilaisuudet. Hanke tukee Koskikellujien nykyistä liiketoimintaa, jossa nyt olemme tarjonneet itse vain elämyspalveluita kuten koskikelluntaa ja asiakkaat ovat itse hankkineet ruokailu- ja saunatilat muualta tai me olemme ohjanneet yhteistyökumppaneillemme. Sesonkiaikoina on kuitenkin käynyt niin, että alueella olevat kokous- ja saunatilat ovat olleet varattuja, emmekä ole saaneet niitä asiakkaidemme käyttöön. Uusien tilojen myötä asiakkaiden ylimääräiset siirtymät jäävät pois. Pyrimme tarjoamaan kaikki palvelut itse sekä ruokailut vieressä toimivan Villa Hakkarin ravintolan kanssa. Tilaa on tarkoitus vuokrata yritysryhmille, syntymäpäiväporukoille, pieniin juhliin, kaveriporukoille sekä yhdistyksille. Hankkeen tavoitteena on kasvattaa Koskikellujien liiketoimintaa ympärivuotiseksi, jotta voimme vuokrata tiloja ympäri vuoden, kun taas elämyspalvelut ovat keskittyneet enemmän kesäaikaan. Olemme tarjonneet elämyspalveluita vuodesta 2008 lähtien. Tilaisuuksia on ollut 80-120 vuosittain ja on käynyt selväksi että tällaisille tiloille on kysyntää ja tätä kautta voimme lisätä asiakaspalvelua ja kasvattaa asiakasmääriä.

- 20 % julkinen tuki 13 483,80 euroa