Euroopan UnioniEuroopan Unioni

Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahasto: Eurooppa investoi maaseutualueisiin

Vuosikokous 2018

Kantrin vuosikokous pidettiin 22.5.2018.

Kokouspaikka Virtakampus, Virta-sali, Valkeakoskentie 19, 37500 Lempäälä.

Vuoden 2017 hankkeeksi valittiin toiminnanjohtajan esityksen perusteella Oriveden kaupungin Osallistuva Orivesi.

Vuoden 2017 Nuoriso-Leaderin 250 € kannustuspalkinnonsaajaksi valittiin Nisun Kyläyhdistys ry:n Satumetsä Suomen luonnon päivänä, joka oli saanut myös Pirkan Kylät ry:n Vuoden kyläteko 2017 – palkinnon.

Lisäksi onniteltiin Pirkanmaan Kylätoiminnan tiennäyttäjäksi valittua Kantrin johtokunnan jäsentä Olli Sorvaa Taivalkunnasta Nokialta sekä nyt Kantrin johtokuntaan valittua Pirkanmaan Vuoden Maaseutuhenkilöä Riina Markkolaa Pirkkalan-Lempäälän 4H:stä.

Materiaaleja:

Alustava pöytäkirja

Allekirjoitettu ja tarkastettu tilinpäätös, sis. tilintarkastuskertomus

Toimintakertomus/vuosiraportti

Toimintasuunnitelma